9/20/2010

Homme minnakse tipukatsele

Meteoexploration.com näitab homseks poolpilves aga ilma lumesajuta ilma. Öösel võib veel kergelt lund kribada aga hommikuks peaks ilm olema minekuks igati ok . Ainus, mis võib juhtuda, et tekib nn "moloko" ehk siis piimjas udu, sest ilm on üldiselt soe. Ilma tuulefaktorita -4. Tuult aga praktiliselt ei ole. Selle va udu tõttu katkes ka minu esimene tipuüritus Kazbekil kõrgusel 4300m. Õnneks sai järgmisel päeval tipp tehtud.

Kolmapäeval, ehk siis algselt planeeritud varupäeval, näitavad kõik ilmateated päikest.

Grupi tervis ja enesetunne on suurepärased nagu Peebu blogist võib lugeda. Tiit aga saatis mulle järgmise sõnumi: "Hommikul ei olnud meest, kes peavalu ei kurtnud aga proovitõusmine läks edukalt ja kõigi enesetunne on super. Täna käisid üleval 7 grusiini. Seega värske mäeinfo olemas. Homme strardib vist 4 gruppi. Seega homme tipupäev ja ka ilm on meid toetamas."

Täna tegid nad väikese matka 4000 meetri peale. Homme algab tõus umbes kell pool neli öösel. Heal juhul on tipp keskpäevaks tehtud. Kuna üleval levi ei ole, siis esimesi sõnumeid võib oodata nii 3-4 paiku päeval.
Pange siis varahommikul juba pöidlad pihku.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar